Lajm i madh: Final 8 mbahet edhe një herë në Rahovec

30 dhjetor 2019
Bordi i Federatës së Basketbollit të Kosovës (FBK) në mbledhjen e mbajtur më 30.12.2019 në Prishtinë ka shqyrtuar disa cështje aktuale në basketbollin kosovar dhe ndër të tjera ka marr këto vendime:

REND DITE

E ka miratuar Raportin Financiar për vitin 2019;
E ka miratuar Planin e Veprimit për vitin 2020;
E ka miratuar Buxhetin për vitin 2020;
E ka miratuar Planin e Marketingut për vitin 2020;
E ka miratuar Projektin e Minibasketbollit për 2020-2021;
Ka vendosur që FINAL 8 Kupa e Kosovës prej 11 deri më 15 Shkurt 2020 të organizohet në Rahovec nga KB Rahoveci;
Ka vendosur që Kuvendi i Punës së FBK-së të mbahet më 29 Shkurt 2020 në Prishtinë;
Ka vendosur që të kërkojë nga të gjithë anëtarët e saj të organizojnë Kuvendet e tyre të Punës deri më datën 28 Shkurt 2020;

Sinqerisht,

Arben FETAHU 30.12.2019, Prishtinë

Federata e Basketbollit të Kosovës